Nu förbättrar vi internetkontorets mest använda tjänster

Just nu arbetar vi för fullt med att se över de mest använda tjänsterna i internetkontoret. Nu i höst kommer tjänsten Nyanmälan att delas upp i tre nya tjänster: Ny medarbetare, Åter i tjänst och Återanställning.

Samtidigt förbättrar vi tjänsten för att Registrera lön så att du ser för vilka anställda du ska registrera lön, har möjlighet att registrera lön både på individnivå och för flera samtidigt, registrerar löner separat för ITP 1 och ITP 2.

Genom att dela upp tjänsterna i flera vill vi göra det lättare för dig att göra rätt när du administrerar dina anställdas ITP.

För er som skickar fil är det samma som tidigare.

Informationsträff om ITP

Välkommen till en informationsträff i höst där vi går igenom vad som är viktigt att tänka på när du rapporterar information om företagets anställda till Collectum, så att det blir rätt och lätt!

Under hösten kommer vi till flera orter runt om i Sverige. Informationsträffen beräknas hålla på i 
två timmar och är kostnadsfri. Läs mer och anmäl dig här. 

Välkommen!

Information om flexpension

Införandet av flexpension är försenat för er som tillhör Almega (eller ett annat förbund som avtalat om införande av flexpension under 2017). Införandet kommer inte att ske i november.
Läs mer här

Hur vill du rapportera?

1. Enklast är filöverföring från lönesystemet
Läs om filöverföring här
2. Manuell rapportering i internetkontoret
Läs om internetkontoret här 

Collectums nyhetsmejl

Är du administratör i internetkontoret eller arbetar med ITP-administration? Missa inte att prenumerera på vårt nyhetsmejl.