Mer pension för pengarna

Under hösten 2018 uppgraderar vi tjänstepensionen ITP. Vad betyder det för dig? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du veta mer.

Från den 1 oktober kommer du att kunna placera din tjänstepension i de försäkringsbolag som är valbara från detta datum. Precis som tidigare kan du också passa på att se över dina skydd till familjen och välja förmånstagare för att anpassa tjänstepensionen så den passar dig. Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet ser du till att du inte missar när det är dags att kika på det nya försäkringsutbudet. Du behöver inte komma ihåg det själv eller lägga in det i kalendern – vi påminner dig.

När upphandlingen är avslutad kommer nyhetsbrevet istället att ge dig tips om vad du ska tänka på när det gäller din tjänstepension och de försäkringar du har via kollektivavtalet. Allt eftersom kommer nyhetsbrevet att berätta om fler delar av ditt kollektivavtalade skydd och även innehålla information om allmän pension och andra försäkringsskydd. Nyhetsbrevet är gratis.

Prenumerera på nyhetsbrevet

För att få vårt nyhetsbrev måste du anmäla dig som prenumerant. Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på ”Prenumerera”. Nyhetsmejlet skickas ungefär två till fyra gånger per år.

E-postadress
Förnamn
Efternamn

Genom att prenumerera på nyhetsmejlet ovan samtycker jag till att Collectum behandlar mina personuppgifter i syfte att tillhandahålla Nyhetsmejlet. Jag kan när som helst avregistrera mig från Nyhetsmejlet genom att följa avregistreringslänken i själva Nyhetsmejlet. Väljer jag att avregistrera mig kommer Collectum att radera mina personuppgifter som jag lämnat här ovan. Collectum behandlar personuppgifter i enlighet med vid var tid gällande dataskyddslagstiftning, vänligen läs mer här.

 

Avsluta prenumerationen

Skulle du inte längre vilja få nyhetsbrevet skickat till dig, avslutar du prenumerationen genom att klicka på avregistreringslänken längst ner i själva mejlet när du får det.

Tipsa dina vänner och kollegor!

Finns det någon annan som du tror skulle ha nytta av informationen i nyhetsbrevet? Tipsa dem gärna om att anmäla sig på den här sidan!