Få bättre koll på din tjänstepension

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev ser du till att få tips om vad du ska tänka på när det gäller både din tjänstepension, din allmänna pension och de försäkringar du har via kollektivavtalet.

Vi skickar nyhetsbrevet tillsammans med Pensionsmyndigheten och PTK. På så vis täcker vi in både allmän pension och tjänstepension.

 

  • Collectum är valcentral för de privatanställda tjänstemännens kollektivavtalade tjänstepension, ITP.
  • Pensionsmyndigheten administrerar, informerar och betalar ut den allmänna pensionen.
  • PTK förhandlar och utbildar för att privatanställda tjänstemän ska ha ett tryggt arbetsliv och en bra pension.

 Nyhetsbrevet är gratis.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET

För att få vårt nyhetsbrev måste du anmäla dig som prenumerant. Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på ”Prenumerera”. Nyhetsmejlet skickas ungefär två gånger per år. 

E-postadress
Förnamn
Efternamn

Genom att prenumerera på nyhetsmejlet ovan samtycker jag till att Collectum behandlar mina personuppgifter i syfte att tillhandahålla Nyhetsmejlet. Jag kan när som helst avregistrera mig från Nyhetsmejlet genom att följa avregistreringslänken i själva Nyhetsmejlet. Väljer jag att avregistrera mig kommer Collectum att radera mina personuppgifter som jag lämnat här ovan. Collectum behandlar personuppgifter i enlighet med vid var tid gällande dataskyddslagstiftning, vänligen läs mer här.

 

Avsluta prenumerationen

Skulle du inte längre vilja få nyhetsbrevet skickat till dig, avslutar du prenumerationen genom att klicka på avregistreringslänken längst ner i själva mejlet när du får det.

Tipsa dina vänner och kollegor!

Finns det någon annan som du tror skulle ha nytta av informationen i nyhetsbrevet? Tipsa dem gärna om att anmäla sig på den här sidan!

Skickade nyhetsbrev

Pensionsval behöver inte vara svårt (nov 2019)

Pensionen - en enda lång semester (juni 2019)

Vilka skydd ska jag välja? (dec 2018)

Mesta möjliga pension - en bra tjänstepension har nu blivit ännu bättre (okt 2018)