Har du frågor om din situation?

Vi har större möjlighet att ge dig korrekt hjälp om du ringer till oss.

Telefonnummer: 020-40 85 00

Öppettider: vardagar 8.30 till 16.30

Varför?

I enlighet med vid var tid gällande dataskyddslagstiftning har vi krav på oss att hantera person- och företagsuppgifter på ett säkert sätt. Därför kan vi inte skicka personliga svar med uppgifter som till exempel löne- eller försäkringsuppgifter via mejl och vi uppmanar dig att på samma sätt inte skicka personuppgifter via mejl.

Du kan däremot mejla allmänna frågor till oss genom att fylla i formuläret längre ned på den här sidan.

Adressändring

För personer folkbokförda i Sverige gör vi endast utskick till adresser som finns registrerade hos Skatteverket. Flyttar du till ny adress inom Sverige får vi adressuppgifterna automatiskt förutsatt att du gör en adressändring. Adressuppgifter som kommer in från andra håll, exempelvis från dig själv eller en arbetsgivare, kommer vi inte att spara.

För information om hur du ändrar en adress alternativt anmäler en tillfällig adress, vänligen kontakta Skatteverket, www.skatteverket.se.

Flyttar du utomlands behöver vi få veta din nya adress. Vi tar inte emot adressändringar per mejl. Skriv ett brev till oss med dina personuppgifter, din nya adress och signatur i original. Skicka till:

Collectum AB
103 76 Stockholm

 

Om du har allmänna frågor

Förnamn:*
Efternamn:*
Mejladress:*
Bekräfta din mejladress:*
Meddelande:*