Kundfokuserade handläggare till Collectums kundservice

Vill du vara med och bidra till den totalupplevelse som kunderna får av Collectum? Vi söker nu flera serviceinriktade och entusiastiska lagspelare till vår Kundservice!

Vi är ca 55 medarbetare inom enheten och sitter i trevliga lokaler centralt på Södermalm i Stockholm och du välkomnas in i ett familjärt företag med en stark gemenskap bland kollegor.

Om tjänsten

Kundservice hanterar information, administration och support till företag, privatpersoner och försäkringsförmedlare. Tillsammans med dina kollegor är ni Collectums ansikte utåt och ger kunderna service i toppklass.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot inkommande samtal, hantera administrativa ärenden och hjälpa kunderna med deras frågor. Vi har en hög kundnöjdhet, som vi hela tiden arbetar med att förbättra. Tjänstepension ska vara lätt att förstå för både arbetsgivare och deras anställda.

Som handläggare får du även möjligheten att vara med och ständigt förbättra och bidra till utvecklingen av vår verksamhet och vara med på vår pågående digitaliseringsresa. Våra värderingar Ansvar, Engagemang och Samarbete är ledord som präglar allt vi gör, både mot kunderna och i vårt interna arbete.

Collectum erbjuder!

Vår arbetsplats präglas av motiverade och engagerade medarbetare och det finns ett stort utrymme för eget ansvar, flexibilitet och ett gott samarbetsklimat. Du välkomnas in i en trivsam arbetsplats med goda möjligheter till balans i livet samt förmånliga anställningsvillkor. Du blir en del av ett team med hög kompetens där gemenskap och hjälpsamhet är i fokus.

Din bakgrund

För att trivas och lyckas i rollen som handläggare bör du vara driven, utåtriktad och nyfiken. Du sprider en positiv energi bland dina kollegor och i samarbetet med andra så är du en prestigelös lagspelare. Du har ett stort kundfokus, en god kommunikativ förmåga och du uttrycker dig väl i tal och skrift, i så väl svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och tycker om att möta kunder, särskilt på telefon. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete med tjänstepension är det meriterande.

Om Collectum

Collectum administrerar tjänstepensionen ITP för företag, försäkrade och försäkringsbolag. Vi är den oberoende knutpunkten för ITP, som ser till att premier och information på ett snabbt och enkelt sätt når rätt mottagare. 2018 förmedlade Collectum 44 miljarder kronor i försäkringspremier mellan 36 000 företag och ett tiotal försäkringsbolag. 2 miljoner försäkrade omfattas av tjänstepensionen ITP. Vi upphandlar också försäkringsbolag som förvaltar den tjänstepension som den försäkrade själv placerar.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Collectum med SJR. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning. Urval och intervjuer sker löpande, så sök gärna tjänsten redan idag på www.sjr.se Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus, 070 471 59 18. Fackliga kontaktpersoner är för FTF Anne Furuliden 08-508 980 57 och för Saco Anders Jonasson 08-508 981 67.

Har du nytta av informationen?
Hjälp oss att förbättra vår hemsida genom att lämna en kommentar här.