Jobba på Collectum

Collectum är valcentral och knutpunkt för tjänstepensionen ITP. Hos oss gör privatanställda tjänstemän sitt ITP/K-val. Vi förenklar hanteringen av ITP för de 33 000 företag som betalar ITP för sina anställda. Vi pressar avgifterna hos försäkringsbolagen, för att de som har ITP ska få så hög pension som möjligt. Vi skickar varje år ut det röda kuvertet, som visar värdet på tjänstepensionen ITP.

Varje dag arbetar handläggare, systemutvecklare, kommunikatörer och olika specialister på Collectum för att ständigt förbättra, effektivisera och höja kvaliteten på vårt arbete samt sänka kostnaderna så att de försäkrade får mer pension i sin plånböcker,

Vi är en liten organisation med korta beslutsvägar. Det kräver att var och en av oss kan axla breda roller. Vi har höga krav på personligt ledarskap, engagemang och ansvarstagande. Vi tar arbetsmiljöfrågor på stort allvar och satsar på medarbetarnas hälsa.

Vi är medlemmar i Försäkringsbranschens Arbetsgivarorganisation (FAO) och omfattas därmed av kollektivavtalen mellan dem och FTF respektive Jusek (Saco).

 

Har du nytta av informationen?
Hjälp oss att förbättra vår hemsida genom att lämna en kommentar här.

Välkomna in i vårt digitala vardagsrum för att följa vad som händer hos oss och för att få förhandsinformation när vi publicerar en ledig tjänst.