Collectums nyhetsmejl

Du som är administratör i internetkontoret eller arbetar med ITP-administration på annat sätt ska självklart se till att du får vårt nyhetsmejl!

Det innehåller aktuell information om rapportering, eventuella regeländringar, nyheter i internetkontoret och tips om utbildningar och tjänster. Nyhetsmejlet är gratis.

Prenumerera på nyhetsmejlet

För att få vårt nyhetsmejl måste du själv anmäla dig som prenumerant. Fyll i dina uppgifter till höger och klicka på ”anmäl”. Nyhetsmejlet skickas ungefär en gång i månaden.

Avsluta prenumerationen

Skulle du inte längre vilja få mejlet skickat till dig, avslutar du prenumerationen genom att klicka på avregistreringslänken längst ner i själva nyhetsmejlet när du får det.

Tipsa dina kollegor

Finns det någon annan på ditt företag som du tror skulle ha nytta av informationen i nyhetsmejlet? Tipsa gärna honom eller henne om att anmäla sig på den här sidan!

Har du nytta av informationen?
Hjälp oss att förbättra vår hemsida genom att lämna en kommentar här.

Internetkontoret

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

E-postadress
Förnamn
Efternamn

Genom att prenumerera på nyhetsmejlet ovan samtycker jag till att Collectum behandlar mina personuppgifter i syfte att tillhandahålla Nyhetsmejlet. Jag kan när som helst avregistrera mig från Nyhetsmejlet genom att följa avregistreringslänken i själva Nyhetsmejlet. Väljer jag att avregistrera mig kommer Collectum att radera mina personuppgifter som jag lämnat här ovan. Collectum behandlar personuppgifter i enlighet med vid var tid gällande dataskyddslagstiftning, vänligen läs mer här.